#LaFàbrica

La Fàbrica és una iniciativa autofinançada i autogestionada amb vocació de ser un centre d’activitats d’emprenedoria i creativitat.

Neix l’any 2008, com a iniciativa de David Altimir i Anna Cabeza, amb la voluntat de donar una nova vida a l’antiga fàbrica d’embotits de Josep Maria Altimir Cruells, reobrint i rehabitant els espais industrials de la fàbrica per viure’ls amb una nova dimensió.

El recinte, amb una superfície total de més de 5.000m2, està format per tres nuclis: l’edifici de la Fàbrica, les antigues Granges i el Camp.

Ubicada en un entorn rural únic, ofereix la calma per poder treballar amb qualitat i tranquil·litat, i la proximitat de l’estació de tren de Balenyà-Tona-Seva (situada a 500 metres) i la C17 ens connecta amb el món.
També disposem d’aparcament propi. Trobar-nos a 12 quilòmetres de Vic i a 60 de Barcelona ens situa en una situació geogràfica privilegiada.

Si busques espai per al teu projecte o ens vols conèixer, posa’t en contacte amb nosaltres, en David i l’Anna, “Els conserges” de La Fàbrica.

L’EDIFICI

La Fàbrica és un edifici de 1.500m2 construït l’any 1965. Va néixer com a fàbrica d’embotits i com a assecador de pernils. Cap als voltants del tombant de segle l’edifici va deixar de tenir activitat. Els espais diàfans i amplis dels assecadors van ser el punt de partida per imaginar el projecte que neix l’any 2008 i que aposta per reobrir i rehabitar els espais acollint empreses vinculades amb el món creatiu.

Les Granges, construïdes aproximadament a la mateixa època, acollien una petita activitat d’engreix de truges i de porcs per poder fer una part de producció de pernils i embotits més exclusiva, quan el concepte Km0 encara no estava inventat.

Entremig dels dos edificis s’hi troba El camp, que era menat per hortolans del poble.